IKT Agder søker flere dyktige medarbeidere

Gjennom traineeprogrammer gir IKT Agder unge en unik karrierestart i regionen.

IKT Agder søker flere dyktige medarbeidere til tre stillinger. Les en kort oppsummering her og se om det er akkurat deg vi ser etter.

Systemansvarlig ressurstyring

Vi søker etter deg som kan ta systemansvaret for et nytt felles ressursstyringssystem i IKT Agder samarbeidet.  Systemansvarlig vil forholde seg til flinke fagpersoner hos våre eiere og inngå i et kompetent forvaltningsteam på 8 personer bestående av forvaltnings- og systemansvarlige. Du har ukentlig kontakt med vår leverandør, superbrukere i kommunene.

IKT Medarbeider

Har du lyst til å være med å utvikle og gi IKT Agder  fornøyde brukere? Drives du av å løse utfordringer – finne permanente løsninger som skaper god kundeopplevelse? Vi søker en medarbeider som kan ta ansvar for oppfølging og vedlikehold av vår selvbetjeningsside, samt bidra med å forvalte Service management systemet i IKT Agder.

Servicetekniker

Liker du å planlegge og utføre serviceoppdrag via fjernhjelp og på stedet hos våre eiere, samt utøve andrelinje support på klienter og fagapplikasjoner? Er du i tillegg glad i fornøyde brukere og god service? Da kan stillingen som servicetekniker være noe for deg. Merk deg at arbeidsstedet er Byglandsfjord for stillingen; ServiceteknikerHopp rett ned til innholdet