IKT Agder søker flere dyktige medarbeidere

I IKT Agder vil du være en viktig brikke i arbeidet med å utvikle tjenester i samarbeid med våre eiere for å skape en «enklere hverdag» for mange.
IKT Agder leverer og drifter systemer med brukerne i sentrum.
IKT Agder har en strategisk tilnærming til innovasjonsarbeid.
Gjennom traineeprogrammer gir IKT Agder unge en unik karrierestart i regionen.

Vi er i stadig utvikling og vekst og kan tilby en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver og vi har nå tre ledige stillinger. Les en kort oppsummering her og se om det er akkurat deg vi ser etter.

BRUKERSTØTTE MEDARBEIDER

Har du lyst til å være med å utvikle Brukerstøtte og gi IKT Agder topp fornøyde brukere? Ikt Agder har ansvar for et stor geografisk område med ansvar for over 43 000 brukere.  Vi søker nå en ny medarbeider som kan være med å løse utfordringer, samt finne permanente løsninger som skaper god kundeopplevelse. Dette er en unik sjanse for dem som trives med å arbeide med brukere og arbeide i team.

Stillingen er en del av avdelingen Tjenesteleveranse og vil tilhøre team Servicetorg som i dag består av 11 ansatte + 6 lærlinger. Arbeidssted: Arendal.

IKT MEDARBEIDER

Er du opptatt av service og fornøyde brukere? Enhetshåndtering har en ledig stilling med varierte oppgaver med blant annet å planlegge og utføre innkjøpshåndtering, andre linje support på klienter og fagapplikasjoner, samt teknisk ressurs i prosjekter.  I denne stillingen vil du ha mulighet til å kunne være med å forbedre arbeidsprosesser og automatisere bestillinger innen standardutvalg for våre kunder.

Stillingen er en del av avdelingen Tjenesteleveranse og vil tilhøre Team Enhetshåndtering i dag består av 18 ansatte. Arbeidssted: Arendal

DATA ENGINEER

Liker du å bygge robuste og skalerbare løsninger for dataflyt fra diverse kildesystemer til vår dataplattform, samt transformere og berike data til et hensiktsmessig format? IKT-Agder har behov for å styrke teamet som jobber med utvikling av IKT-Agder sin dataplattform. Vi er nå på jakt etter en Data Engineer som vil ha hovedfokus på å bygge robuste og skalerbare løsninger for å hente data fra ulike kilder (integrasjoner), kvalitetssikre, transformere og legge data til rette for videre bruk.

Vi trenger en person som liker å jobbe med data og som har blikk for både sammenhenger og struktur og som liker å utvikle løsninger i samarbeid med ulike fagmiljøer i kommunene og internt.

Stillingen er en del av avdelingen Tjenesteplattform og består av 10 ansatte.

Arbeidssted: Arendal eller KristiansandHopp rett ned til innholdet