Ny tjenesteplattform lansert med et brak

Illustrasjonsbilde

Ny tjenesteplattform

IKT Agder og Arendal kommune har den siste tiden jobbet sammen med EGDE for å lansere en tjenesteplattform for innbygger og næringsliv.

Plattformen har fått navnet MinSide og er på lik linje med svært mange andre tilsvarende løsninger et sted hvor man kan få personlige tjenester. Her vil man etter å ha logget seg på via ID-porten få opp data om seg selv og sitt. 

Plattformen er utviklet i Microsoft Azure.

Første tjeneste

Vi er nå endelig på luften; og det med et smell. Det ble bestemt at vi utviklet tjenesten Mine Eiendommer som skulle inneholde informasjon om den nye eiendomsskatten samtidig med selve tjenesteplattformen. Det var et dristig valg, men en plattform uten tjenester er som et kjøpesenter uten butikker, ikke noe mange ville synes var veldig spennende.

Hvor mange har vært inne på løsningen?

Statistikken viser oss at tjenesten har vært aktivt i bruk de siste dagene. Nærmere 4 000 brukere har logget seg inn for å lese mer om eiendomstaksten. 

Det vil vi kalle en suksess. Tilbakemeldingene om feil har vært få noe som sier oss at løsningen virker etter hensikten og eskalerer som den skal. Det er relativt sjelden en tjeneste på en kommunal side får så mange treff på en dag som i tilfelle eiendomsskatt.Hopp rett ned til innholdet