Nye avdelingsledere I IKT AGDER

IKT Agder har i løpet av 2020 gjort en stor omorganisering i bedriften. I den forbindelse søkte vi etter to nye avdelingsledere. Det var viktig for IKT Agder å få en ledergruppe som kunne utfylle hverandre og som styrker gjennomføringen av IKT Agders sin strategi og videre utvikling.

Vi er stolte av å kunne presentere våre nye avdelingsledere:

Tone Merete Mikalsen, avdelingsleder i IKT Agder.

Tone Mikalsen har tiltrådt som avdelingsleder for Virksomhetsstyring. Tone kommer fra Sørlandet sykehus og hatt stilling som avdelingssjef ved Sørlandet Sykehus. Tone har lang og god erfaring fra ledelse og har daglig arbeidet med å forbedre prosesser. Gjennom sine lederjobber har Tone vist en unik evne til relasjonsbygging, gjennomføringsevne og samhandling med ansatte.

 

Martin Zeiffert, avdelingsleder i IKT Agder

Martin Zeiffert har tiltrådt i stillingen som avdelingsleder for Tjenesteutvikling og samhandling. Martin kommer fra stilling i Agder fylkeskommune, som leder for digitalisering. Martin skal bidra til å utvikle IKT Agder videre sammen med våre ansatte. Han har ulik erfaring fra arbeid med drift, utvikling innovasjon, og kommunikasjon.Hopp rett ned til innholdet