IKT Agder leverer drift av IKT-tjenetser og rådgivning innen IKT

Vil du bli vår nye kollega? Vi kan tilby spennende muligheter i et selskap i stor utvikling

IKT Agder har de siste årene vokst betydelig i antall medarbeidere og eiere, og eies i dag av 14 kommuner og Agder Fylkeskommune. 
1. mai 2022 ble også Setesdal del av IKT Agder samarbeidet, noe som gjør at vi nå dekker store deler av Agder med våre tjenester, og har et av Sørlandets største IT fagmiljø.


Våre kommuner har store ambisjoner for selskapet, og vi står nå foran en spennende fremtid. 
For å lykkes tror vi evnen til rask omstilling, innovasjon & tjenesteutvikling blir avgjørende for å skape den verdien våre tjenestemottakere forventer.
IKT Agder har dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen flere fagområder og jobber for en åpen kultur hvor kunnskapsdeling og samhandling bidrar til at vi når felles mål.  

Vi søker nå flere engasjerte pådrivere som ønsker å bli en del av vårt store arbeidsfellesskap slik at vi sammen kan løse viktige samfunnsoppdrag og bidra til en enklere hverdag for våre brukere.

STILLINGSØKNADSFRIST
Prosjektleder14.05.2024

IKT Agder er Norges første og største interkommunale IKT samarbeid. Med ansvar for 47 000 brukere leverer våre over 100 ansatte daglig tjenester til Agder fylkeskommune og 14 kommuner i Agder.
Vi sørger for at innbyggere, næringsliv og ansatte i våre eierkommuner har sikre,  brukervennlige og enkle digitale løsninger.  
Selskapets tjenester omfatter brukersupport, drift av infrastruktur, systemforvaltning, prosjektledelse, tjenesteutvikling,  digital rådgivning og innovasjon.

Sammen med våre eiere skaper vi «en enklere hverdag» i Agder.Hopp rett ned til innholdet