Flott åpning av IKT Agder sitt nye distriktskontor i Byglandsfjord

Den 15.06 ble det en flott åpning av IKT Agder sitt nye distriktskontor i Byglandsfjord. Etterfulgt av morgenintervju på NRK Sørlandet med daglig leder Rune Johansen, ble det taler, kabelklipping og omvisning i nye lokaler.
Kommunedirektør i Bygland kommune, John Salve Sigridnes, ønsket velkommen og holdt en tale, etterfulgt av daglig leder i IKT Agder.
Ordfører i Bygland kommune, Sigbjørn Åge Fossdal klippet kablene og overrakte blomster. Kommunestyret fikk deretter en omvisning i nye lokaler og interessen og engasjementet var stort.

Selskapet vil takke alle som har vært med på å gjøre denne dagen mulig.
Her må bla. nevnes forhandlingsleder kommunedirektør i Evje & Hornnes Frantz Are Nilsen. En spesiell takk går også til de ansatte med base i Setesdal med Rune Telhaug i spissen som virkelig hadde gjort en innsats for at dagen ble så fin, godt hjulpet av gode kolleger i IKT Agder.

Et distriktskontor i Byglandsfjord ser vi på som en stor mulighet til å bygge ytterligere kompetanse i Setesdal, samt forhåpentligvis kunne være med å tiltrekke utflyttede setesdøler tilbake til egen landsdel. IKT Agder ønsker her å være en bidragsyter til ytterligere vekst & digitalisering til beste for Agder.
#iktagder #vårtagder #Byglandkommune #digitalisering #kompetanse #lærlinger #utviklingHopp rett ned til innholdet