blogginnlegg.

IKT Agder samling med nye medlemmer

I 2022 ble IKT Agder samarbeidet utvidet med flere nye medlemmer, da kommunene Bykle, Valle, Bygland, Evje & Hornnes, samt Iveland ble en del av fellesskapet.

7. og 8. desember 2022 fikk vi besøk av toppledergruppene fra disse fem kommunene.

Les mer »

IKT Agder er partner med UiA

Første tilbud fra UiA i den sammenheng er den modulbaserte lederutdanningen i digital transformasjon! Studiet er utviklet i samarbeid med Partnerprogrammet, og i samarbeid med IKT Norge, IKT AGDER, GCE NODE, Knowit Sør og Digin, har vi blitt tildelt midler.

Les mer »

Bacheloroppgave

Våren 2021 har vi hatt et samarbeid med to multimedia studenter fra Universitet i Agder. Studentene; Martine Alice Forsmo Boquist og Leonie Mortensvik har laget tre animasjonsfilmer om IKT Agder som sin avsluttende bacheloroppgave.

Les mer »
eInnsyn fra DigDir

eInnsyn

Endelig, etter mange års arbeid er Arendal kommune på luften med eInnsyn. Fra den spede begynnelsen i 2016, gjennom noen opp og nedturer har endelig løsningen eInnsyn blitt operativ for andre enn Oslo kommune. Gjennom hard arbeid, utrettelig tro på eInnsyn som ide og forsering

Les mer »

Miljødiplom til IKT AGDER

FNs bærekraftsmål er en viktig ledestjerne for alle bedrifter, inkludert IKT Agder. Vi jobber hele tiden for å forbedre oss og se på hvordan vi som bedrift kan støtte opp rundt de 17 målene. En måte vi kan være en bidragsyter til dette er at

Les mer »
Hopp rett ned til innholdet