IKT Agder vant Netsecurity sikkerhetspris 2023 – HURRA

Vi er så stolte av våre flotte ansatte som har bidratt til at IKT Agder vant Netsecurity sikkerhetspris for 2023. Vår dyktige CISO Olve Sveen holdt et flott foredrag på Palo Alto Networks brukerforum og ble der overrakt den gjeve prisen. Gratulerer så mye og veldig godt jobbet kjære kolleger. Finalistene til prisen var følgende: Salmar ASA, Equinor ASA, Sporveien og Eksfin. Vi er svært ydmyke og lykkelige for at IKT Agder gikk av med seieren. Her er begrunnelsen for prisen:

«IKT Agder har arbeidet strategisk med informasjonssikkerhet i mer enn 15 år og blitt en rollemodell og inspirasjonskilde for kommunal sektor på Sørlandet. Ikt Agder har opprettet en fulltids CISO stilling for både internt og eksternt informasjonssikkerhetsarbeid.

IKT Agder leverer sikkerhetsløsninger og tjenester til sine 48.000 brukere.

IKT Agder deler gjerne erfaringer med eksterne og har presentert sine løsninger og erfaringer blant annet på Ignite og Palo Alto Networks brukerforum.

IKT Agder leverer i tillegg tjenester og rådgivning for sine IKS medlemmer, som fylke og kommuner, innenfor områder som sikkerhet design og leveranse samt ROS-analyser.”Hopp rett ned til innholdet